021-حضانت-بچه-ها-با-کیه

چطور حضانت بچه رو بگیریم؟

اگر با فیلترشکن دارین سایت رو مشاهده می‌کنین، می‌تونین ویدیوی کامل رو همینجا ببینین.

اگر هم تمایل داشته باشین که تو خود یوتیوب ویدیو رو ببینین، اینجا کلیک کنین تا مستقیماً وارد لینک ویدیو تو کانال یوتیوب بشین. یادتون نره کانال رو subscribe کنین تا از جدیدترین ویدیوها، مطلع بشین. اگر بعد از دیدن ویدیو، از اون خوشتون اومد، حتماً برای دیگران هم ارسال کنین.

متن داستان

شاید برای بعضی‌ها، سؤال باشه که «چطور حضانت بچه رو بگیریم» یا «برای گرفتن حضانت بچه به کجا مراجعه کنیم». برای گرفتن حضانت بچه بدون طلاق، لازمه بدونیم که تو قانون، سن حضانت بچه ها به صورت شفاف بیان شده؛ دخترها تا 9 سالگی و پسرها تا 15 سالگی (البته سن قمری). در خصوص نحوه گرفتن حضانت بچه توسط مادر، قانون تا 7 سالگی حضانت رو به مادر داده و بعدش به عهده پدره. اما ممکنه برای برخی، سؤال پی بیاد که بعد از 7 سالگی، مادر چگونه میتواند حضانت بچه را بگیرد. این مورد، بنا به تشخیص دادگاه، امکان‌پذیره اما شرایط خاص خودش رو داره که تو ویدیو، توضیح داده شده.

اگر پدر و مادر حضانت فرزند را قبول نکند، یکی از اقوام که صلاحیت نگهداری فرزند رو داشته باشه، طبق نظر دادگاه، حضانت بچه رو بر عهده می‌گیره. حالا اگر پدر فوت کند، حضانت بچه با کیست؟ در پاسخ به این سؤال که بعد از فوت پدر حضانت بچه با کیست، در حالت عادی، معمولاً بر عهده‌ی مادره. اما در شرایط خاص، تصمیم‌گیری در خصوص حضانت بچه ای که پدرش فوت شده، بر عهده‌ی دادگاهه. پیشنهاد می‌کنم این ویدیو رو ببینین.

وضعیت حضانت، بعد از تصمیم به طلاق، بحث مفصلیه. یعنی دونستن اینکه بعد از طلاق حضانت بچه با کیست، یکی از مهم‌ترین مسائل، اینه که سن حضانت فرزند بعد از طلاق چقدره. پیشنهاد می‌کنم ویدیو رو ببینین تا پاسخ سؤالات‌تون رو در خصوص بحث حضانت، ببینین.