008-وقتی-پدر-نسبت-به-اموال-فرزندش-امانتدار-نباشد

وقتی پدر، نسبت به اموال فرزندش امانتدار نباشه

اگر با فیلترشکن دارین سایت رو مشاهده می‌کنین، می‌تونین ویدیوی کامل رو همینجا ببینین.

اگر هم تمایل داشته باشین که تو خود یوتیوب ویدیو رو ببینین، اینجا کلیک کنین تا مستقیماً وارد لینک ویدیو تو کانال یوتیوب بشین. یادتون نره کانال رو subscribe کنین تا از جدیدترین ویدیوها، مطلع بشین. اگر بعد از دیدن ویدیو، از اون خوشتون اومد، حتماً برای دیگران هم ارسال کنین.

متن داستان

فرشاد پسر ناهید و رامینه. وقتی که 5 سالش بوده، ناهید با ارث پدری خودش، یه ملک رو می­خره و به نام فرشاد می‌کنه. ناهید و رامین خیلی با هم اختلاف داشتن؛ و بالاخره از هم جدا می‌شن.

وقتی فرشاد 18 ساله میشه، متوجه می‌شه که پدرش چند سال قبل، رفته و ملکش رو به نام مادربزرگش کرده،. به جاش، هیچ ملک دیگه‌ای براش نخریده و هیچ سرمایه‌گذاری دیگه‌ای هم براش نکرده. پادرمیونی ریش‌سفیدهای فامیل هم فایده‌ای نداشت و رامین حاضر نمیشه نه ملک رو به نام فرشاد برگردونه و نه حداقل پولشو بهش بده.

فرشاد با اینکه راضی به این کار نبوده، مجبور می‌شه برای گرفتن حق و حقوقش، تو دادگاه طرح دعوا کنه. دادگاه هم در نهایت، حکم به ابطال معامله و ابطال سند می‌ده و ملک، دوباره به نام فرشاد می‌شه. چرا؟ چون درسته که رامین، ولی قهری فرشاد بوده و مدیریت اموالش با اون بوده؛ اما این اموال، امانت بوده و رامین باید اون‌ها رو حفظ می‌کرده. نه این که به فرشاد ضرر بزنه و اموالش رو حیف و میل کنه.

بله؛ اگه پدری بدون رعایت مصلحت بچه‌ش، اموالش رو بفروشه، صلح کنه یا معامله‌ی دیگه‌ای انجام بده و به جاش، هیچ سرمایه‌گذاری دیگه‌ای براش انجام نده و به بچه‌ش ضرر بزنه، وقتی بچه بزرگ شد، می‌تونه اون معامله رو از طریق دادگاه ابطال کنه و پول یا اموالش رو پس بگیره.