007-تعیین-وصی-برای-فرزند-توسط-پدر

تعیین وصی برای فرزند توسط پدر

اگر با فیلترشکن دارین سایت رو مشاهده می‌کنین، می‌تونین ویدیوی کامل رو همینجا ببینین.

اگر هم تمایل داشته باشین که تو خود یوتیوب ویدیو رو ببینین، اینجا کلیک کنین تا مستقیماً وارد لینک ویدیو تو کانال یوتیوب بشین. یادتون نره کانال رو subscribe کنین تا از جدیدترین ویدیوها، مطلع بشین. اگر بعد از دیدن ویدیو، از اون خوشتون اومد، حتماً برای دیگران هم ارسال کنین.

متن داستان

شاهرخ مهندس راه و ساختمان بود. همسرش، نازنین هم مهندسی معماری خونده بود. اون‌ها دو تا پسر 3 ساله و 5 ساله داشتن و با هم تو یه دفتر مهندسی، حسابی مشغول کار بودن و درآمد خوبی هم داشتن. شاهرخ یه دفتر کار، دو تا آپارتمان و یه ماشین لکسوس داشت که به نام خودش بود. متأسفانه شاهرخ تو یه تصادف در جاده تهران-کرج فوت می‌کنه.

نازنین، یک سال بعد از فوت شاهرخ، برای سرمایه‌گذاری تو یکی از پروژه‌هاش، می‌خواست یکی از آپارتمان‌ها رو بفروشه. موقع معامله، بهش میگن برای فروش سهم الارث بچه‌ها، باید اول قیم بشه. بعد از این که قیم شد متوجه میشه:

  1. به جای ملکی که میخواد بفروشه، باید یه ملک مثل اون و حتی بهتر از اون، برای بچه‌هاش بخره.
  2. باید اول ملک، کارشناسی بشه. موقع تنظیم مبایعه‌نامه هم، معمولاً باید نماینده دادستان حضور داشته باشه.
  3. پول بچه‌ها از فروش خونه، باید به حساب خودشون واریز بشه و بدون اجازه دادیار، حق برداشت نداره.
  4. برای تنظیم سند در دفترخونه هم، باید حتما از دادیار نامه بگیره و معمولاً باید نماینده دادستان در دفترخونه حضور داشته باشه.
  5. میزان خرج و مخارج ماهانه­­ی بچه‌ها، باید توسط دادیار تعیین بشه و اگه بخواد بیشتر از اون برای بچه‌هاش خرج کنه، باید دلیل و سند و مدرک ارائه کنه.
  6. برای خروج بچه‌ها از کشور، باید از دادستان اجازه بگیره و خیلی از موارد دیگه که باید با اجازه‌ی دادیاری باشه.

تحمل و درک این وضعیت برای نازنین خیلی سخت بود. چون فکر می‌کرد با توجه به تحصیلات و تجربه‌ی کاریش، اون قدر توانایی و شم اقتصادی داره که بتونه مثل شاهرخ، و حتی بهتر از اون، اموال بچه‌ها رو مدیریت کنه. شاهرخ خدا بیامرز، اگه می‌دونست نازنین بعد از فوتش این همه سختی می‌کشه، به احتمال زیاد تا زنده بود، نازنین رو به عنوان وصی تعیین می‌کرد تا بعد از مرگش، بتونه مثل خودش اموال بچه‌ها رو اداره کنه و نیازی به قیم شدن و کسب اجازه از دادستان نباشه.

آقایونی که می دونین همسرتون می‌تونه به خوبی اموال بچه‌ها رو اداره کنه! تا فرصت هست، اونو وصی بچه‌ها قرار بدین.

دو تا سؤال مهم:

  1. پدر تا زمانی که جد پدری زنده‌ست، می‌تونه برای بچه‌ش وصی تعیین کنه؟ نه.
  2. جد پدری می‌تونه برای نوه‌هاش وصی تعیین کنه؟ بله، اما به شرطی که پدر بچه‌ها در قید حیات نباشه.

یعنی در صورت زنده بودن هم پدر و  هم جد پدری؛ نمیشه وصی تعیین کرد.