تمام داستان‌ها بر اساس پرونده‌های واقعی هستند

مواجهه با مسائل حقوقی، اجتناب‌ناپذیره و همه ما، درگیرش هستیم.

چقدر خوبه که قبل از گرفتار شدن تو مشکلات حقوقی، با اون‌ها آشنا بشیم و با آگاهی بیشتر، با چالش‌های کمتری روبه‌رو بشیم.

تمام نکات، به صورت داستان و به زبان عامیانه بیان شدن تا هر فردی، بتونه حداکثر استفاده رو از اون‌ها داشته باشه. حتی عناوین دسته‌بندی‌ها، به نحوی انتخاب شدن تا درک مطالب سنگین حقوقی رو ساده‌تر کنه.

پیشنهاد می‌کنم این سایت رو به دیگران  هم معرفی کنین؛ شاید گرهی از مشکلات اون‌ها رو باز کنه.

امور حسبی، به مسائلی گفته می‌شه که دادگاه‌ها باید بدون اینکه دیگران در مورد اون‌ها با هم اختلاف پیدا کردن یا نه، وارد رسیدگی بشن و تصمیم‌گیری کنن.

موارد مختلفی تو این دسته قرار می‌گیرن؛ مثل رسیدگی به امور افراد محجور، قیمومت، غایب مفقود الأثر، موت فرضی، ماترک متوفی، تقسیم ماترک، انحصار وراثت، اموال بلاصاحب و بلاوارث.

اگه مطلبی که دنبالش می‌گردین، مرتبط با امور حسبی هست، وارد صفحه امور حسبی بشین.

اگر هم پاسخش رو پیدا نکردین، از طریق راه‌های ارتباطی، پاسخگوی شما هستیم.

یکی از پرتکرارترین موضوعاتی که افراد باهاش روبه‌رو می‌شن، مسائل مرتبط با خانواده هست.

اگه مطلبی که دنبالش هستین، مرتبط با عقد دائم، صیغه، طلاق، مهریه، الزام به تمکین، استرداد جهیزیه، نفقه، اولاد، حضانت، ولایت پدر و جد پدری، وصی، فرزندخواندگی، استرداد هدایای نامزدی، وصیت و یا ارث می‌شه، وارد صفحه خانواده بشین.

اگر هم پاسخش رو پیدا نکردین، از طریق راه‌های ارتباطی، پاسخگوی شما هستیم.

تمام افرادی که تبادلات نقدی و غیرنقدی دارن، با مسائل حقوقی مرتبط با قراردادها و اسناد تجاری مواجه شدن.

موضوعات مختلفی که تو این حوزه قرار می‌گیرن، شامل بیع، اجاره، مضاربه، جعاله، شرکت، قرض، وکالت، کفالت، صلح، رهن، هبه، چک و سفته میشه. پیشنهاد می‌کنیم اگر سؤالی در این خصوص دارین، اول وارد صفحه قراردادها و اسناد تجاری بشین و ویدیوها رو ببینین؛ شاید پاسخ سؤالتون رو تو یکی از این پرونده‌های واقعی پیدا کنین.

اگر هم پاسخش رو پیدا نکردین، از طریق راه‌های ارتباطی، پاسخگوی شما هستیم.

ممکنه خیلی از افراد، ندونن وقتی یه مشکل حقوقی براشون پیدا می‌شه، از کجا باید شروع کنن و پیش کی برن. شاید حتی تفاوت بین دادسرا و دادگاه، برای عده‌ی زیادی از مردم، نامعلوم باشه.

نگران نباشین، تو این بخش، تلاش کردیم تا به زبان خیلی ساده، این موارد رو مطرح کنیم و بگیم وقتی یه مسأله حقوقی براتون پیش میاد، باید چه کاری انجام بدین و کجا برین.

اگر هم پاسخش رو پیدا نکردین، از طریق راه‌های ارتباطی، پاسخگوی شما هستیم.

وقتی بحث جرایم مطرح می‌شه، خیلی از مردم فکر نمی‌کنن که این مسائل برای اون‌ها اتفاق بیفته! اما این اشتباهه؛ چون خیلی از مسائل ساده هستن و ممکنه ما اطلاعی از اون‌ها نداشته باشیم و رعایت نکردن اون‌ها، از نظر حقوقی جرم به حساب بیاد و ما رو با مشکل مواجه کنه. یا حتی ندانسته، تو دام کلاهبرداران و مجرمان بیفتیم. پس چه بهتر که قبل از وقوع چنین مشکلاتی، اون‌ها رو بشناسیم و آگاهی‌مون رو بالا ببریم تا تو دردسر نیفتیم. تو این بخش، داستان‌هایی رو براتون تعریف کردیم که واقعی هستن و درباره یکی از موضوعات زیر هستن:

جرایم (قتل عمد، شرب خمر، زنا، سرقت، ربا، رشوه، کلاهبرداری، اختلاس، خیات  در امانت، تخریب، معامله به قصد فرار از دین، قصور پزشکی، ضرب و جرح، تصادف، مزاحمت و ممانعت از حق، جعل و استفاده از سند مجعول، مزاحمت برای اطفال و بانوان) – مجازات‌ها (مجازات حدی، قصاص، دیه، تعزیر، حبس، مجازات‌های جایگزین حبس، جزای نقدی، شلاق، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، محرومیت از حقوق اجتماعی، انتشار حکم قطعی در رسانه‌ها، مجازات اطفال و نوجوانان، تخفیف، معافیت و سقوط از مجازات، تعویق صدور حکم، تعلیق اجرای مجازات، آزادی مشروط، ادله اثبات دعوا.

اگر درباره موضوعات مرتبط با جرم‌ها و مجازات‌ها، سؤالی براتون پیش اومد و پاسخش رو اینجا پیدا نکردین، از طریق راه‌های ارتباطی، پاسخگوی شما هستیم.

همیشه میگن پیشگیری بهتر در درمانه. شاید یکی از مهم‌ترین جاهایی که این ضرب‌المثل مصداق داره، مسائل حقوقیه. داستان‌هایی تو این بخش می‌بینین، شما رو با خطرهای مختلف حقوقی و کیفری آشنا می‌کنه.

امیدواریم با رعایت این هشدارها، و اطلاعرسانی به دوستان و اطرافیان، همیشه از گزند این مخاطرات دور بمونین.

اگر پاسخ سؤالتون رو پیدا نکردین، از طریق راه‌های ارتباطی، پاسخگوی شما هستیم.